LEGEA OBLIGATIVITĂȚII VACCINĂRII ÎN FOLOSUL TICĂLOȘILOR

       LEGEA OBLIGATIVITĂȚII VACCINĂRII ÎN FOLOSUL  TICĂLOȘILOR
           
            După cum spuneam în  intervențiile anterioare, legea obligativității vaccinării este un abuz al statului, condus de niște incompetenți sau, poate, de niște  mafioți interesați de câștiguri uriașe,  care  încalcă toate drepturile   constituționale și internaționale pentru a  deține controlul asupra vieților noastre și al bugetului sănătății.
            Aprobarea prin lege  este o formă de a se ascunde de  consecințele   legale  ale unui  astfel de abuz fără margini. Legea  fiind  aprobată de parlament,  permite  unui grup restrâns de indivizi să dețină controlul asupra vieților noastre și asupra prețurilor   de pe piața vaccinurilor. Dacă  vaccinarea ar fi fost   declarată obligatorie de către Ministerul Sănătății, în  două zile ministrul  ar fi fost arestat pentru  încălcarea drepturilor și libertăților cetățenești, înscrise în constituție și în legislația internațională.
            În acest moment, cei care controlează din umbră  sistemele medicale mondiale doresc să fie protejați de consecințele penale ale unui astfel de demers.
            Niciun ministru al sănătății nu și-ar permite să pună semnătura pe un ordin care să oblige o persoană să  se vaccineze obligatoriu, pentru că s-ar teme pentru libertatea lui, așa că  pasează  ticăloșia  în brațele parlamentului, unde imunitatea este  atotputernică.
            Cu ocazia acestei harababuri, legată de legea vaccinării, tot ceea ce au construit medicii de familie timp de 20 de ani, prin muncă de prevenție și dialog continuu cu părinții, se prăbușește în câteva zile. Va urma o avalanșă de procese contra statului român și a medicilor, în particular, iar conceptul de vaccinare va fi dinamitat.
            Obligativitatea vaccinării este esența legii, nu grija față de copil sau față de societate. Dacă obligi o țară să-și vaccineze copiii, poți deține controlul absolut asupra prețurilor de pe piața farma, apoi închizi Cantacuzino, pentru că nu are acreditare, și obții ingredientul perfect pentru a îmbogăți o mână de ticăloși.
            După asaltul asupra  justiției, acești ticăloși vor să  folosească  copiii ca  mijloc de îmbogățire   rapidă și fără riscuri, legile justiției asigurându-le bătrâneți fericite.
            Legea vaccinării obligatorii vine ca o mănușă pe  campania antivaccinare, dirijată financiar de  aceleași grupuri de interese.
            Pe scurt, o mână de indivizi interesați de  creșterea prețurilor  la vaccinuri finanțează diverse  ONG-uri  antivaccinare  pentru a face cât mai mult scandal pentru a genera un curent   suficient de puternic   de neîncredere în vaccinuri.
            După  ani de campanie, acești indivizi,  sau grupuri de interese, obțin scăderea procentului de copii vaccinați  sub limita  normală și, ca din întâmplare,  epidemia de rujeolă explodează.
            Nu durează mult, și apar voci în viața publică, finanțate tot de grupul de interese care  doresc creșterea prețurilor pe piața vaccinurilor, care cer  introducerea  obligativității vaccinurilor pentru a contracara  grupurile antivaccinare.
            Ca din întâmplare, Ministrul Sănătății, mari profesori universitari, unii  condamnați pentru fapte de corupție, dar păstrați în posturi cheie  prin ministere și comiții, cer  luarea de măsuri drastice  contra părinților care nu-și vaccinează copiii, după ce ei nu au aprovizionat țara cu vaccinuri mai bine de  5 ani.
            Să fie  clar pentru toată lumea,  în România  nu am avut aprovizionare constantă cu vaccinuri   timp de mai mulți ani, iar  procentul copiilor vaccinați a scăzut din acest motiv, nu datorită eficienței campaniei antivaccinare.
            Pentru că procesul de  prostire,  declanșat prin  grupurile antivaccinare, mergea greu, ne-am trezit  că  Ministerul Sănătății mărește numărul de doze pentru vaccinul antirujeolic, de la o doză efectuată la  vârsta de un an, la două,  justificate  de izbucnirea  epidemiei, undeva în vest, poate în vestul  sălbatic, sau în Ungaria, poate chiar în Uganda, în fine, nu mai contează unde. Nu mai spun că vaccinul  dT , care se administrează la  14 ani, lipsește de un an, iar vaccinul   antitetanic pentru gravide a lipsit  aproape 6 luni. Vaccinul HB din maternități a lipsit  perioade mari de timp. Luni la rând am primit doar jumătate din necesarul de vaccin, care a dus la scăderea   procentului de copii vaccinați.
            Imediat ne-am trezit că avem  restanțieri la schema de vaccinare aprobată de Ministerul Sănătății și  toată lumea a intrat în panică, ba chiar  au dat în isterie  națională.
            Acest joc al Ministerului Sănătății, dacă este real, este unul criminal și trebuie investigat de cei care  se pricep la aceste lucruri.
            În felul acesta, România   apare în statistica internațională ca o țară cu probleme la vaccinare și, prin urmare, promulgarea unei legi  privind  obligativitatea vaccinării  poate fi justificată, chiar dacă  se încălcă toate drepturile constituționale și drepturile pacientului,  prevăzute în legi speciale.  
            Trebuie  investigat modul de aprovizionare cu vaccinuri în România pe ultimii 5 ani și  existența de complicități cu  grupurile farma internaționale, pentru a produce o criză a vaccinurilor.
            Absurditatea   obligativității vaccinării  trebuie  subliniată prin prisma încercării nereușite  de a vaccina fetele de 12 ani cu   vaccinul anti  HPV, care  nu a fost   discutată cu medicii, ci a fost introdusă pe sub mână, direct de ministrul sănătății, în complicitate, mai mult sau mai puțin, interesată, cu Ministerului Învățământului.  Costurile vaccinului au fost uriașe  iar  medicii și pacienții au refuzat să fie   manipulați de un  ministru incompetent și rău intenționat, sau corupt.
            În viitor, indivizii aceștia vor inventa tot felul de   vaccinuri,  pe baza unor  epidemii apărute,  chiar și în Tailanda, dar cu potențial de propagare, mai ales că  legea  le asigură  imunitate în fața   acuzațiilor de  corupție.
            În loc ca Guvernul României să dezvolte segmentul de medicină primară, care  este cel mai eficient  în lupta cu boala și cu prejudecățile, prin prevenție și  prin  diagnosticare  precoce, acesta urmărește   creșterea cheltuielilor pentru  achiziții de vaccinuri inutile și scumpe și  sisteme informatice  plătite cu bani mulți, care încurcă pe toată lumea, mai ales pe pacienți.
            În loc ca medicina primară să dispună de   spații moderne și aparatură pe  măsură, se investește în   zone total  nefuncționale și consumatoare de resurse financiare uriașe ale sistemului medical.
            Criza medicilor din medicina primară este atât de mare încât nu se va putea redresa  decât  peste 30 de ani, pentru că sistemul este atât de prost gândit încât medicii tineri nu mai doresc să facă rezidențiat  pe această ramură.
                       
Dacă poporul român  acceptă  să-i fie folosiți copiii drept scut al infractorilor, prin legea obligativității  vaccinării, își merită soarta în istorie!


           
     

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

CV PANAIT Filip

DE CE ZBOARĂ TIMPUL AȘA DE REPEDE?

SFÂNTUL ILIE, VESTITORUL DEZASTRULUI, ȘI LUMEA DE AZI