PUTIN APĂRĂTORUL ANIMALELOR, DAR CU TORPILA NUCLEARĂ


De curând a apărut  știrea  că Rusia deține torpile nucleare care pot parcurge 10 000 km, prin apele adânci ale oceanelor. Știrea a apărut la televiziunea națională Rusă dintr-o eroare, care se pare că a preluat imaginile înregistrate la o prezentare  a  armatei  în fața președintelui Putin. În fine, nu are importanță cum au  procedat, important este că Rusia deține o armă subacvatică capabilă să  provoace un   dezastru ecologic  în jurul  Americii, prin contaminarea radioactivă a peștilor și animalelor marine.
Toată masca de apărător al animalelor, construită de Putin timp de decenii, s-a sfărâmat și a rămas doar fața hidoasă a morții radioactive, față care  nu poate  fi uitată  niciodată și nici nu poate fi trecută cu vederea.
Oamenii aceștia nu sunt doar bolnavi, ei sunt diabolici, pentru că pun în pericol întreg pământul, doar pentru a-și conserva puterea.
Dacă  mă uit mai cu atenție în textele  apocaliptice, observ că există  un mesaj clar pentru toți aceia care îndrăznesc să distrugă ceea ce   Dumnezeu a făcut cu multă trudă și  pasiune.
Astfel, în Apoc. 11:18  scrie:
Neamurile se mâniaseră, dar a venit mânia Ta, a venit vremea să judeci pe cei morţi, să răsplăteşti pe robii Tăi prooroci, pe sfinţi şi pe cei ce se tem de numele Tău, mici şi mari, şi să prăpădeşti pe cei ce prăpădesc pământul!”
Recunosc că nu am înțeles  suficient de bine mesajul acestor  texte pentru că lipseau informații  esențiale, dar acum,  după dezvăluirile din presă, constat că  lucrurile stau mult mai rău decât putea scriitorul al Apocalipsei  să cuprindă  în câteva fraze.



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

CV PANAIT Filip

DE CE ZBOARĂ TIMPUL AȘA DE REPEDE?

SFÂNTUL ILIE, VESTITORUL DEZASTRULUI, ȘI LUMEA DE AZI